Heimwee

Eigenlijk zou ik het liefst vandaag nog verhuizen naar een tropisch eiland.

Bij een temperatuur onder de 22 graden heb ik het koud, ik kan niet schaatsen, houd van de zon, vind één laagje kleding veel comfortabeler dan drie en heb daarnaast de afgelopen weken een steeds grotere hekel aan sneeuw gekregen.

Het wordt de hoogste tijd dat ik mijn laarzen weer in kan wisselen voor slippers, m’n zonnebril weer op mag zonder dat ik een of andere freak lijk die niet herkend wil worden en zonder te rillen van de kou op de trein kan wachten.

Een jaar geleden lag ik nu op het strand. Wekelijkse kost als je op een Caribisch eiland woont. Hossend met m’n blote voetjes in het zand op heerlijke muziek met een fris roseetje (of twee, of drie…) in m’n hand, dat was pas genieten!

Salsa dansen met een zweterige Antilliaan, skinny dippen in de Caribische zee, ‘bobben’ met een Amstel bright tussen je knietjes en de volgende morgen zonder kater wakker worden.

‘Vrijdagavond, is Curaçao veel relaxter dan waar dan ook…’. True.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s