He le maal

Na een weekendje Nederland was ik weer helemaal opgeladen en er weer helemaal klaar voor. Mijn reis begon in de auto, vervolgde zich in de intercity en de Thalys en de metro brachten me uiteindelijk helemaal naar mijn huisje. Helemaal van Wezep naar Parijs.

‘Uw vervoersbewijs alstublieft.’ De conductrice kwam de coupé van mijn intercity Amersfoort-Rotterdam binnen. Ik frommelde mijn kaartje uit m’n jaszak en gaf hem aan haar. ‘Helemaal goed,’ zei ze. Een stoel verder zag ik een OV-jaarkaart voorbij flitsen. ‘Ik zie ‘m helemaal!’ hoorde ik haar zeggen. ‘Hebben we iedereen gehad?’ vroeg haar collega. ‘Jazeker, helemaal!’

He le maal leuk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s